Shopping Centre Malacky

Shopping Centre Malacky

At first sight typically growing industrial zone in the south east part of Malacky linked to genius loci closely bound to the natural phenomenon of pine forests typical for the region of Záhorie. The new zone has the ambition to become a commercial one as well, indicated by the new objects on pre-determined plots delimited by transportation network. The requirements of the investor together with the awareness about the given fact resulted in such a building design where the main façade as well as the entrance into the land are directed to the east. This is a direction where the biggest urban development of the zone is expected in the nearest future. Considering the logical requirements on the stationary transportation we decided to “build” the whole house on the columns so that the parking is designed on almost 100% of the plot.

Slovakia - Malacky